Skip to content

Een nieuwe uitdaging erbij!

In het afgelopen jaar ben ik samen met Marielle van der Laan, directeur/eigenaar van Praktijk Zilveren Maan, bezig geweest om een stichting op te zetten, waarbij we ons richten op verlies-en rouwverwerking. Trots kan ik nu laten weten dat Stichting Zilveren Maan met ingang van 12 mei jl. nu officieel van start is gegaan. Voor deze stichting zal ik op parttime basis het directeurschap op me nemen. Ik ben ontzettend blij met deze kans en kijk uit naar een fijne samenwerking met Marielle en haar coaches, en het bestuur!

Wil je meer informatie over Stichting Zilveren Maan, neem dan een kijkje op de website: https://zilverenmaan.org/

Naast het directeurschap blijf ik ook werkzaam als aanjager startups en innovatie/ambassadeur voor Altra en De Opvoedpoli en zal ik ook vanuit mijn eigen bedrijf De Kracht van Samen werkzaamheden blijven verrichten.