Skip to content

Juli 2016: “Ervaar, beleef en geniet” op de Dé Inspiratie Beurs. Onmisbaar voor 55+-ers.

Leuk Leven, onderdeel van Leuk 55+, organiseert in samenwerking met WoonTeam Nederland, op 7 en 8 oktober a.s. “Dé Inspiratie Beurs. Onmisbaar voor 55+-ers!” in hotel Huize Koningsbosch in Bakkum.

Leuk Leven biedt 55+-ers leuke, actieve en inspirerende workshops en activiteiten zoals lezingen, bedrijfsbezoeken en theatervoorstellingen. Ook geven wij trainingen, masterclasses en coaching op het gebied van werk en persoonlijke ontwikkeling. Onder de paraplu van het “moederbedrijf” Leuk 55+ lanceren wij op 7 oktober a.s. ons 2e bedrijf.

WoonTeam Nederland vergroot het leefgemak en woongenot van mensen door hun woning zoals gewenst en/of noodzakelijk aan te passen aan hun behoeften, wensen en eisen. Op het gebied van levensfasegeschikt wonen, energiebesparing, domotica en duurzaamheid zijn zij dé specialisten.

Gezamenlijk hebben wij de krachten gebundeld en willen wij 55+-ers uit de regio van Schoorl tot Velsen en omstreken een inspirerende beurs bieden onder het motto “Ervaar, beleef en geniet”. Op zaterdag 8 oktober worden er ook een 6-tal Masterclasses parallel aan de beurs georganiseerd over allerlei interessante en inspirerende onderwerpen. Zet 7 en 8 oktober direct in je agenda want hoe leuk is het om een kijkje te komen nemen!